Ebru Şahin’in son hâli olay olmuştu! Yeni projesi belli oldu

Ebru Şahin’in son hâli olay olmuştu! Yeni projesi belli oldu
Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla adından sıklıkla bahsettiren Ebru Şahin’in, son hâli olay oldu. Hercai dizisiyle yıldızını parlatan oyuncu, daha sonrasında Destan dizisinde rol almış ve izleyiciden büyük ilgi toplamıştı. Yeni dizisi belli olan ünlü isim, Birkan Sokullu ile başrolü paylaşacak.

Ünlü basketbolcu Cedi Osman ile geçtiğimiz aylarda evlen Ebru Şahin’in son hâli olay yarattı. Hercai dizisiyle çıkışını yakalayan oyuncu, hem özel hayatında hem de kariyer döneminde en parlak dönemlerini yaşıyor.

Son projesi Destan dizisinde Akkız karakterine hayat vermiş ve performansıyla seyirciyi her hafta ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Ünlü basketbolcu Cedi Osman ile birlikte bir süredir yurt dışındaydı. Yeni projesi de belli olan ünlü isim Türkiye’ye bomba gibi gelecek.

Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu ile başrolünü paylaşacağı Ab-ı Hayat dizisinin yönetmenliğini Hilal Saral, senaryosunu ise Nuran Evren Şit kaleme alacak.

 

 

Ab-ı Hayat dizisinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin''in yanında; Gözde Seda Altuner, Ayşegül Cengiz ve Necip Memilli gibi isimlerin rol alacağı da konuşuluyor.

Ebru Şahin, ABD ziyaretinden döndükten sonraki görüntüsüyle usta oyuncu Aydan Şener''e benzetilmişti. Estetik iddiaları hakkında sessiz kalmayı tercih eden Ebru Şahin, son hâliyle çok konuşuldu.

İŞTE ÜNLÜ OYUNCUNUN SON HÂLİ

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar