Selin Ciğerci'den sonra Ebru Polat da çocuk istiyor!

Selin Ciğerci'den sonra Ebru Polat da çocuk istiyor!
Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra’nın bebek sahibi olmasının ardından, şarkıcı Ebru Polat da çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Polat, “Tayland’dan çocuk almayı planlıyorum” ifadelerini kullandı.

Son açıklamasıyla sosyal medyada gündem olan Ebru Polat, “Tayland’dan çocuk almayı planlıyorum” diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Müstehcen pozlar vermekten geri çekinmeyen şarkıcı, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra''nın evlat edinmesinden çocuk sahibi olmak istediğini duyurdu.

 

 

Polat, 2. Sayfa''da yer alan habere göre, "Tayland''dan çocuk almayı planlıyorum. Evlilik düşünmediğim için çocuk da yapamayacağım. Geçen baktım; o kadar minik minik bebekler, annesiz ve babasız... Kıyamadım... Böyle Taylandlı çocuk almak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Polat,"Sperm bankasından istemiyorum. Sahiplenmek istiyorum. Tayland''lı istiyorum. Genetik yapıları bakımından daha sakin, daha anne ve babaya bakan birileri... Biz Türkler daha asabiyiz. O yüzden o taraftan bir çocuğum olsun. Doğurmak şart değil. Her annelik yaptığın senin çocuğundur. Bu sene istiyorum" şeklinde konuştu.

Ebru Polat''ın sözlerine sosyal medyada "Hayvan alıyor sanki ne biçim bir dil" yorumları yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar