Ebru Polat nerede çırılçıplak dolaştığını Okan Bayülgen'e anlattı

Ebru Polat nerede çırılçıplak dolaştığını Okan Bayülgen'e anlattı
Her paylaşımıyla gündem olan şarkıcı Ebru Polat, Okan Bayülgen’in Muhabbet Kralı programına konuk oldu. Baygülen’e gittiği spor salonundaki soyunma odalarından bahsetti.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat, Baygülen’e kadınların birbirlerine iyi niyetle bikinili pozlar atabileceğini söyleyerek herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu.

Okan Bayülgen, "Biz erkekler birbirimize anadan doğma fotoğraflar yollayıp ''nasıl buldun canım?'' demeyiz. Sayın Başar''dan psikiyatrik olarak da destek alıyorum, bir kere bile kendisine çırılçıplak fotoğraf göndermişliğimiz yok. Niye kadınlar böyle bir şey yapıyor?" diyerek sordu.

“BİZDE KÖTÜ NİYET YOK”

Şarkıcı Polat bu soruya şöyle karşılık verdi: "Erkekler birbirine çıplak fotoğraf atsa çok farklı anlaşılabilir biz birbirimize çıplak fotoğraf atabiliriz, bizde kötü niyet yok" dedi. "Soyunma odalarına gidiyoruz gayet çıplak dolaşabiliyoruz içeride hiç sıkıntı olmuyor."

"BİZ SOYUNMA ODASINDA TAMAMEN ÇIRILÇIPLAK DOLAŞABİLİYORUZ”

Bayülgen ise bunun üzerine şaşırarak "Ben kaç kere spora gittim hiç öyle bir şey görmedim" dedi. Ebru Polat ise sözlerine devam ederek "Biz soyunma odasında tamamen çırılçıplak dolaşabiliyoruz hiç sıkıntı yok" şeklinde konuştu.

Bayülgen ise "Nerede bu spor salonu?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar