EBA planlı bakım çalışması ne kadar sürecek, ne zaman bitecek?

EBA planlı bakım çalışması ne kadar sürecek, ne zaman bitecek?
Eğitim Bilişim Ağı ya da kısaca EBA, planlı bakım çalışmasına girdiği için erişime kapandı. Bunun üzerine arama motorlarında EBA planlı bakım çalışması ne kadar sürecek, ne zaman bitecek? | EBA planlı bakım çalışması ne demek? sorularının cevabı araştırılmaya başlandı.

Öğrencilerin güvenilir ve incelemelerden geçmiş kaynaklara ulaşmak için kullandığı EBA''ya erişim sıkıntısı yaşanıyor. Platforma giremeyen öğrenci, veli ve öğretmenler EBA planlı bakım çalışması ne kadar sürecek, ne zaman bitecek? | EBA planlı bakım çalışması ne demek? sorularının cevabını araştırıyor. İşte detaylar...

EBA PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI NE KADAR SÜRECEK, NE ZAMAN BİTECEK?

Eğitim-Öğretim dönemi dışında da sıklıkla kullanılan EBA, birçok öğrenciye bilgi verme amacıyla kullanıma sunuldu. EBA platformunda gerçekleştirilmekte olan planlı bakım çalışmasının ne zaman sona ereceğine dair resmi kaynaklardan açıklama yapılmazken çalışmanın planlı olması sebebiyle çok uzun sürmeyeceği tahmin ediliyor.

EBA PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI NE DEMEK?

Planlı bakın çalışması, önceden belirlenmiş olan belirli zaman aralıkları ile sürekli tekrar eden ve bir takvime bağlı olacak şekilde gerçekleştirilecek bakımlar anlamına gelmektedir.

Şu an itibariyle EBA platformu girişlerinde herhangi bir sorun yaşanmamaktadır.

EBA''NIN NEDİR? NEDEN KULLANILIR?

EBA, sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş e-içerikler sunmakta, eğitim ve teknolojideki yenilikleri takip ederek gelişmeye devam etmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar