e-Okul ne zaman kapanıyor? e-Okul not ve devamsızlık girişi ne zaman kapanacak?

e-Okul ne zaman kapanıyor? e-Okul not ve devamsızlık girişi ne zaman kapanacak?
e-Okul'un ne zaman kapanacağı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Peki e-Okul ne zaman kapanıyor? e-Okul not ve devamsızlık girişi ne zaman kapanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenci ve velilere bilgi sağlamak amacıyla kurulan e-Okul, öğrencilerin not ve devamsızlık bilgilerini takip etmelerini sağlayan bir platform olarak önemini sürdürüyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının birinci döneminin bitmesine bir hafta kala öğrenciler e-Okul'un ne zaman kapanacağını merak ediyor. Peki e-Okul ne zaman kapanıyor? e-Okul not ve devamsızlık girişi ne zaman kapanacak?

e-OKUL NE ZAMAN KAPANACAK?

Dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle girişlerde aksaklıklar yaşanabiliyor. Ancak, e-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Karnelerin dağıtılacağı 22 Ocak tarihine kadar e-Okul ekranları öğrencilere açık kalacak. Ancak, öğretmenlere not ve devamsızlık girişlerinin karnelerin gününden birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

E-Okul ekranları üzerinden öğrenciler, not bilgilerini, sınav tarihlerini, haftalık ders programını ve devamsızlık bilgilerini görebilirler.

e-OKUL'A NASIL GİRİŞ YAPILIR?

Öğrenciler, veliler ve öğretmenler için önemli bir kaynak olan E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrenci bilgilerine erişimi kolaylaştırıyor. Öğrenciler, T.C. kimlik numaraları ve okul numaraları ile e-Okul'un resmi internet sitesinden sisteme giriş yaparak not bilgilerine ve diğer öğrenci bilgilerine ulaşabilirler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar