Dursun Özbek’ten Beşiktaş’a çok sert bölücü iması: FETÖ'nün değirmenine kimin su taşıdığını açıkladı

Dursun Özbek’ten Beşiktaş’a çok sert bölücü iması: FETÖ'nün değirmenine kimin su taşıdığını açıkladı
Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş’ın FETÖ imasına cevap verdi.

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ-GÜNBOYU

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş’ın FETÖ imalı transfer videosu hakkında açıklamada bulundu.

Özbek şunları söyledi:

“Dün geceden beri çok üzgünüm. Galatasaray'ı bilmek, öğrenmek lazım. Bu ülkeye bilim insanları, devlet adamları yetiştirmiş ve Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerini öğretmiş kulüp Galatasaray. Ayrıca canını bu ülke için veren bir kurumdan bahsediyoruz. Galatasaray, Cumhuriyet'in yüzüdür. Böyle bir kurumu eli kanlı terör örgütü ile ilişkilendirmek, onunla işbirliği varmış gibi yorumlar yapmak, görüntüler paylaşmak, onunla yan yana getirmek, dünyanın en saçma işi. Bu büyük bir hadsizlik ve büyük bir gaf! Neden hala FETÖ'nün değirmenine su taşıyacak yakıştırmalar yaparak ülkeyi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışıyorsunuz? Beşiktaş Kulübü'nden özür bekliyoruz.

‘BUNA SEBEP VERENLERDEN HESABINI SORACAĞIZ’

Beşiktaş'a, büyüklerine her zaman saygılıyız. Neden bu paylaşıma ihtiyaç duydunuz? Bundan ne fayda sağladınız? Beşiktaşlı yöneticilerine bunu soruyorum. Galatasaray camiası sakin olsun. Buna uymayın, prim vermeyin. "Böyle bir paylaşım yaparak, Türkiye'yi bölmenin yeri ve zamanı değil! Kimsenin yanına yaptıklarını kâr bırakmayacağız. Buna sebep verenlerden hesabını soracağız.”

NE YAŞANDI

Beşiktaş’ın, Galatasaray'ın bir süredir transferi için uğraştığı Milot Rashica'yı kadrosuna katması sonrası sosyal medya hesabından paylaştıkları videoda Galatasaray'a FETÖ vurgusu yapması iki kulüp arasında gerilim yaşanmasına sebep olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar