Tümer Metin Karabükspor'un nasıl batırıldığını tek tek anlattı: 65 milyon tuvalet kağıdı ve 45 milyon maden suyu

Tümer Metin Karabükspor'un nasıl batırıldığını tek tek anlattı: 65 milyon tuvalet kağıdı ve 45 milyon maden suyu
Spor yorumcusu Tümer Metin, Karabükspor hakkındaki bir usulsüzlük doyasını gündeme getirdi. Spor muhabiri Mustafa Çevik de 5 yıl önceki sözlerini tekrar hatırlattı.

SİNAN ŞAHİN-GÜNBOYU

Bir dönem Süper Lig’e kadar yükselen, UEFA Avrupa Ligi’nde Play-off aşamasına kadar gelen Karabükspor, yıllar içinde gerileyerek gündemden düştü.

Karabükspor, yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle kan kaybetti ve en son 48 yıl önce bulunduğu lige, amatöre düştü.

Kulüp yaşadığı sıkıntılardan dolayı amatörde bile sahaya çıkamıyor.

Eski Beşiktaş ve Fenerbahçe futbolcusu Tümer Metin, Karabükspor’un nasıl batırıldığın dair bir dosyayı açıkladı.

Metin şunları söyledi:

“Bana Karabükspor'un harcamaları ile ilgili bir dosya geldi... Giderlerden biri 45 milyon soda, yani maden suyu. 65 milyon tuvalet kâğıdı. Bütün Karabük soda içse 45 milyonluk içemez. Bütün Karabük’ün tuvalet kâğıdı ihtiyacı 65 milyon olabilir mi? Ne yapıyorsunuz ya Allah aşkına? Ne oldu bu borç? Kulübü kapattın, başkan da bıraktı gitti. Sonra 'Yandı gülüm keten helva.”

5 YIL ÖNCE SÖYLEMİŞTİ

Spor muhabiri Mustafa Çevik, Twitter’da Tümer Metin’in dosyasının anlatıldığı Socrates videosunu alıntılayarak, olayın 5 yıl önce kendisi tarafından gündeme getirildiğini söyledi. Olayı dosya haline getiren kişinin Metin'e durumu geç attığını açıkladı.

Çevik’in açıklamaları:

“Bir düzeltme tuvalet kağıdı yok 750 bin şişe soda,120 bin adet yatak örtüsü,20 bin şampuan,2 tır beyaz peynir gider gösterilmiş. Dosyayı yollayan geç kalmış, sende geç hatırlamışsın Tümer Metin. Karabükspor 5 sezonda UEFA kupası oynarken amatöre düştü, orda bile sahaya çıkamıyor. Tümer Metin kardeşimize dosyayı yollayan çok geç kaldı kendimizi parçaladık Temiz Futbol adına ama kimse yanımızda olmadı. Karabükspor 5 senede amatöre düştü artık amatör de bile sahaya takım çıkaramıyor.”

32.jpg

Mustafa Çevik’in 5 yıl önce ortaya döktüğü Karabükspor dosyası şöyle:

İşçi emekçi takımı Karabükspor’u nasıl soymuşlar, nasıl kulübü bitirmişler. Çok ilginç bir kaç bilgiye ulaştım, okuyunca bu kadarına da pes diyeceksiniz.

“1-Bir futbol takımı 24 kişi teknik heyetle 30 kişiden oluşurken Karabükspor Kulübüne 120.000 adet yatak örtüsü takımı alınmış. Bu rakam Karabük şehrinin nüfusuyla aynı, her eve bir yatak örtüsü düşüyor.

2- Her ay Karabükspor Kulübü'ne 2 Tır beyaz peynir alındı gösterilmiş. Evet yanlış yazmıyorum Karabükspor Kulübüne her ay 2 Tır beyaz peynir alınmış.

3-Karabükspor Kulübü’ne aylık 7 milyon 200 bin şişe soda alındı gösterilmiş. Matematiğe göre bu sodanın bitmesi için 120 bin nüfuslu şehirde bir kişinin günde 60 soda içmesi gerekiyor.”

1.jpg

2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar