‘Dur’ ihtarına uymadı: Ehliyetsiz motosiklet sürücüsü yunus polisi öldürdü

‘Dur’ ihtarına uymadı: Ehliyetsiz motosiklet sürücüsü yunus polisi öldürdü
İstanbul’da trafiği tehlikeye atarak ilerleyen motorlu sürücüyü engellemek isteyen yunus ekibinden bir polis memuru, sürücünün dur ihtarına uymayarak kendisine çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul'un Kâğıthane ilçesinde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timi ekibi, motosikletli bir sürücüyü durdurmak istedi.

Polis memurları tarafından defalarca "Dur" ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, hızını arttırarak polis memurlarının üzerine doğru aracını sürdü. Sürücü, yüksek hızla polis memuru Alp Efe Bekit'e çarptı.

Meydana gelen feci kazada ağır yaralanan polis memuru, vücudunda meydana gelen ciddi kırıklar ve iç kanama ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen polis memuru Bekit, yaşamını yitirdi.

Motosiklet sürücüsü Osman Boyra ise olayda hafif yaralı olarak Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı motosiklet sürücüsünün tedavisine hastanede devam edildiği bilgisi aktarıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken. Şehit polis memuru Alp Efe Bekit'in ailesi, 4 aylık hamile olan eşi ve meslektaşları yasa boğuldu.

İstanbul Valiliği’nden ise şehit olan polis memuruyla ilgili bir yazılı açıklama yapıldı.

ffa40fad7bca79f5adda694696458faf.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar