Dünya’nın en çok sevilen dizisi “The Office” yeniden çekilecek

Dünya’nın en çok sevilen dizisi “The Office” yeniden çekilecek
ABD uyarlamasının yaratıcılığını üstlenen Greg Daniels projenin başına geçecek olanThe Office dizisi geri dönüyor.

İlk olarak Ricky Gervais ve Stephen Merchant tarafından İngiliz TV kanalı BBC için geliştirilen ardından da NBC için ABD’ye uyarlanan The Office; yıllar içerisinde birçok farklı ülkeye adaptasyon haklarını satmıştı.

Uzun süredir ABD versiyonunun geri dönüş ihtimali tartışılırken dizinin hayranlarını mutlu edecek haber, Hollywood’daki senarist grevinde anlaşmaya varıldığı haberinin hemen ardından geldi. Yeniden başlatmanın oyuncu kadrosuyla ilgili henüz bir bilgi olmasa da, bu gelişme The Office’in geleceğiyle ilgili pek çok spekülasyonu da beraberinde getirdi.

THE OFFİCE DİZİSİ YENİDEN EKRANA TAŞINIYOR

The Office’in yeniden başlatılması için çalışmaların sürdüğü ve yapımın Amerikalı showrunner’ı Greg Daniels’ın geri döneceği açıklandı.

Gazeteci Matt Belloni’nin Puck bülteninde yer verdiği haberine göre, ABD’li yapımcı Greg Daniels’ın geri döneceği bir The Office yeniden başlatmasında çalışmalar başladı.

the-office-dizisi-belgesel-nedeni-662x352.jpeg

Dizinin sona ermesinden bu yana, yapımın geri dönüp dönmeyeceği; oyuncu kadrosunun projeye dahil edilip edilmeyeceği ve nasıl bir hikâyenin işleneceği konuları sık sık gündeme getirilmişti. Bu sorulara hem NBC yöneticileri ve hem de diziyle doğrudan bağı olan isimler çeşitli yanıtlar vermişti. Daniels ise diziyi yeniden canlandırma ihtimali konusunda yarı iyimser yarı kötümser bir tavır sergiledi.

Daniels zaman zaman umutlu bir ton takındı. Hatta yeniden başlatmaya nasıl yaklaşabileceğine dair birçok fikrinin olduğunu, yapımın aynı evrende farklı karakterleri anlatacağını açıkladı. AyrıcaJohn Krasinski ve Mindy Kaling de dahil olmak üzere bazı The Office oyuncuları, koşullar uygun olduğu takdirde ünlü rollerini yeniden canlandırmaya açık olduklarını ifade ettiler.

Ekrandaki Ryan Howard rolünün yanı sıra dizide yazar, yapımcı ve yönetmen olarak da görev yapan B.J. Novak ise yapımın yeniden canlandırılması konusunda isteksizliğini dile getirerek, “O gemi çoktan kalktı,” açıklamasında bulunmuştu. (Screen Rant)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar