Dolunay Soysert çileden çıktı: Kamyon şoförü ile...

Dolunay Soysert çileden çıktı: Kamyon şoförü ile...
Ünlü oyuncu Dolunay Soysert, önceki gün Etiler trafiğinde çileden çıktı. Ters yönden gelip trafiği tamamen tıkayan kamyon yüzünden uzun saatler beklemek zorunda kalan Soysert, daha sonra dayanamayarak aracından inip, kamyonun sürücüsü ile tartıştı.

Dolunay Soysert çileden çıktı: Kamyon şoförü ile...

Dolunay Soysert, önceki gün Etiler trafiğindeydi. Ters yönden gelip yolu tıkayan kamyon yüzünden uzun süre bekledi. Daha fazla dayanamayan oyuncu, sonunda aracından inip sürücüye çıkıştı.

Dolunay Soysert geçen perşembe aracıyla Etiler’de görüntülendi. Dar sokakta ters yönden gelen kamyona önce yol vermek isteyen oyuncu, daha sonra sürücünün park etmeye çalıştığını fark etti.

soy.jpg

Ters yönde olmasına rağmen bir de kamyondan malzeme indirilmeye başlanması, Soysert’i sinirlendirdi.Bir süre bekleyen oyuncu, malzeme indirenlerin işi ağırdan aldığını görünce hışımla aracından indi.

sertt.jpg

Umut Ünver'in haberine göre; kamyonun camına tıklayıp eliyle “Camı aç” işareti yapan Dolunay Soysert, sürücüye çıkıştı. Oyuncu, hem ters yönden gelen hem de park yasağını çiğneyen sürücüye trafiği kilitlediğini söyleyerek “Çek arabanı buradan” dedi. Soysert’in sert tavrı karşısında neye uğradığını şaşıran kamyon sürücüsü, geri manevra yaparak trafiği açtı.
dolu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar