Uzman isim derin krizin tarihini açıkladı! Dolar 50 TL olacak

Uzman isim derin krizin tarihini açıkladı! Dolar 50 TL olacak
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarla ilgili korkutan bir tahminde daha bulundu. Geçer, "Bir bakarsınız döviz kuru 50 lira olmuş. Bunlar birkaç gün içinde olur" uyarısında bulundu.

UZMAN İSİM DERİN KRİZİN TARİHİNİ AÇIKLADI! DOLAR 50 TL OLACAK

Selçuk Geçer, Youtube kanalından yine dolar ve altınla ilgili dikkat çeken analizlerde bulundu. Dolara ilişkin değerlendirmeler yapan Geçer’den yine yatırımcıyı korkutan bir açıklama geldi. Sosyal medya hesaplarından sürekli piyasalarla ilgili yorumlarda bulunan Geçer, doların kurdaki sıkışmasına ilişkin bomba bir iddiada bulundu.

DİKKAT ÇEKEN KRİZ UYARISI

Doları şu an saatli bombaya benzeten Geçer, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebatinin açıklamalarına ilişkin şunları kaydetti:

"Türkiye Merkez Bankası (TCMB) galiba artık para basmaya başlayacak. Herkes dövizle işlem yapmaktan vazgeçerse Türkiye ekonomisi çöker. İhracatının yüzde 40 el koyarsanız ihracatçı Türkiye’ye gelmekten vazgeçer. Turizmde de Avrupa’da turist getirmeye başlayacaklar. Turizmde hedef şaşa cari acık sorunu ortaya çıkacak. İhracatçının gelirine el koyarsanız oradan döviz sıkışıklığı olacak bu da çok ciddi kur kriz ortaya çıkacak. Bunlar sakat işler. Bu sıkışıklığı gören yabancı korkar, yerli yabancıda dövize daha çok yüklenir. Sonbahar aylarında enflasyon tırmanışa geçen seneden beter oluruz. Bir bakarsınız döviz kuru 50 lira olmuş. Bunlar birkaç gün içinde olur. Faiz silahını da kullanamazsınız. Böylelikle Türkiye’yi büyük bir krizin içerisine koyarsınız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar