Dolandırılan Arda Turan'ın yatırım reklam yüzü olduğu ortaya çıktı

Dolandırılan Arda Turan'ın yatırım reklam yüzü olduğu ortaya çıktı
Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan'ın daha önce bir bankanın yatırım reklam yüzü olduğu ortaya çıktı.

Seçil Erzan isimli banka müdürü tarafından dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan'ın bir bankanın yatırım reklamında oynadığı görüntüleri ortaya çıktı.

Levent Büyükdere Caddesi'ndeki bir özel banka şubesinin müdürü olan Seçil Erzan'ın, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi toplam 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Erzan'ın yargılanmasına başlandı.

Arasında Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Fatih Terim gibi isimlerin bulunduğu birçok kişiyi yüksek kar vaadiyle kandırarak yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan, ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

a1.png

“KARIMA NE DİYECEĞİM”

Arda Turan, mahkemeye sunduğu deliller dikkat çekti. Seçil Erzan ile görüşüp parasını isteyen Arda Turan'ın "Seçil ben ne yapacağım? Karıma şimdi ne diyeceğim" dediği belirtildi.

Söz konusu kayıtların sonrasında geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yakalanan Turan'ın eşi Aslıhan Turan'a konuya ilişkin sorular soruldu.

ARDA TURAN'IN EŞİNDEN AÇIKLAMA

Arda Turan'ın Seçil Erzan tarafından dolandırılmasına ilişkin yöneltilen sorular üzerine gerilen Aslıhan Turan, "Lütfen.. Ben o konulara hiç girmeyeyim. Zaten Arda gerekli açıklamayı yaptı. Benden de birkaç yer röportaj istedi ancak geri çevirdim. Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz. Bana bunları sormayın olur mu? Şu an bir yere yetişmeye çalışıyorum, çok teşekkürler" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar