DNA testi yaptı serveti kaptı!

DNA testi yaptı serveti kaptı!
İzmir'de yaşayan Caner Büyükleblebi, DNA testiyle 100 milyonluk serveti olan işadamı Erol Büyükleblebi'nin oğlu olduğunu kanıtladı.

Sabah gazetesinin haberine göre İzmir''de yaşayan ev kadını N.P, 1972 yılında komşusu olan Erol Büyükleblebi ile sevgili oldu. İkilinin 1975 yılında evlilik dışı dünyaya gelen oğulları Caner, o dönemde annesinin evli olduğu A.P''nin nüfusuna kaydedildi ve babasını A.P olarak bildi. Eşinin 2011''deki ölümünün üstüne anne gerçek babasını oğluna söyledi. 

 Isparta Gıda Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, Caner Büyükleblebi''nin oğlu olduğunu kabul etmeyince, Caner Büyükleblebinin İzmir 14. Aile Mahkemesi''nde açtığı babalık davasında, işadamının yüzde 99.99 babası olduğu belirlendi. Ancak DNA testine rağmen gerçeği yine de kabullenmeyen Erol Büyükleblebi''ye oğlu tarafından "Babalığın benimsenmemesi" nedeniyle 495 bin liralık manevi tazminat davası açıldı. 

3 fabrikası ve yaklaşık 100 milyon liralık serveti bulunan işadamı ise mahkemeye 15 bin lira aylık geliri olan işçi olduğunu bildirdi. Ancak mahkeme 400 bin TL tazminat ödemesine karar verdi. Bu karar üzerine işadamının oğulları Muhammet Büyükleblebi ve Isparta Muhtarlar Birliği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ile anneleri Neriman Büyükleblebi, mal ve taşınmazlarını kaçırmak için, büyük bölümünü kendi üzerlerine geçirip, bir kısmını da sattı.

KENDİSİ ÖLDÜ MİRASI KALDI

Erol Büyükleblebi ise geçen yıl 28 Eylül''de 72 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Isparta 1. Asliye Hukuk Mahkemesi''nde tapu iptali ve tescil davası açtı. Caner Büyükleblebi, işadamının ölümünden önce apar topar eşi ve oğullarının üzerine geçirilen taşınmaz ve araçlarla ilgili ihtiyati tedbir kararı çıkardı. Ayrıca, Erol Büyükleblebi''nin üzerine olan taşınmaz kayıt listesinin tespit edilmesi talep edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar