Dilan Polat'ın her şeyine el konuldu. Daha düne kadar kahvesine altın tozu serpiyordu. Dolarların kaynağı belli oldu

Dilan Polat'ın her şeyine el konuldu. Daha düne kadar kahvesine altın tozu serpiyordu. Dolarların kaynağı belli oldu
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti ile ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarına el koyma kararı verildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Polat çifti ile ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarına el koyma kararı verildi.

Polat ailesinin taşınmazlarına, kara deniz ve hava ulaşımlarına, banka ve diğer mali kurumlardaki her türlü hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, kıymetli evraklara, ortağı bulunduğu şirketteki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına, kripto varlık hesaplarına ve diğer tüm varlığı değerlerine Başsavcılığın talebi doğrultusunda el konulmuş oldu.

"KARA PARA AKLAMA VE VERGİ KAÇIRMA"

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın mal varlıkları ile ilgili inceleme başlatılmıştı. Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK), haklarında “Kara para aklama ve vergi kaçırma” gibi birçok iddia bulunan Dilan Polat, eşi ve akrabalarıyla ilgili bir rapor hazırlandı.

DAHA DÜNE KADAR ALTIN TOZLU KAHVE İÇİYORDU

TV 8'de yayınlanan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa programına katılan Dilan Polat, altın tozlu Türk kahvesiyle canlı yayına damga vurmuştu.

Dilan Polat'ın canlı yayında altın tozlu Türk kahvesi içmesi izleyenleri şaşırtırken, ''Türk kahvemi altın tozuyla sırf birilerini rahatsız etmek için içiyorum.'' demişti.

Peş peşe açıklamalara devam eden Dilan Polat, ''Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum.'' diyerek herkesi şaşırtmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar