Sharon Stone'un Kurtlar Vadisi itirafına Ertuğrul Özkök'ten yalanlama! Meğer o da setteymiş

Sharon Stone'un Kurtlar Vadisi itirafına Ertuğrul Özkök'ten yalanlama! Meğer o da setteymiş
Sharon Stone TRT World'deki konuşmasıyla, dikkatleri üzerine çekmişti. Stone'un, 2005 yılında Andy Garcia ile birlikte konuk oyuncu olarak yer aldığı Kurtlar Vadisi setinde kimsenin İngilizce bilmediğini söylediği açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. O dönemde sette bulunan Ertuğrul Özkök'ten tepki geldi.

Ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi' deneyimine dair yaptığı itiraf, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

KİMSE İNGİLİZCE KONUŞMUYORDU

TRT World'e konuk olan Stone, "O günlerde sahnelerin ne olduğunu bilmiyorduk. Kaybolmuş hissediyorduk. Devasa bir setteydi, her şey büyüktü. Kimse İngilizce konuşmuyordu, biz ne dediklerini anlamıyorduk. Sadece kendi repliklerimizi biliyorduk" ifadelerini kullanmıştı.

kurrkat-necati-shon-2.jpg

O dönemde sette bulunan ve konuya ilişkin bir yazı kaleme alan Ertuğrul Özkök, Sharon Stone’un bu sözlerine itiraz etti. Özkök, yazısında, set ekibinin 80'inin Amerikalı çalışanlar olduğunu belirterek, Stone'un iddialarını anlamlandıramadığını ifade etti.

640xauto-002.jpg

ÜÇ BEŞ DAKİKALIK SAHNEDE YÜKSEK MİKTARDA PARA ALDI

Özkök, ayrıca, bu konuda doğru olan tek şeyin, her iki oyuncunun da sadece üç-beş dakikalık bir sahne için oldukça yüksek bir ücret aldığı olduğunu belirtti. Bu durumun doğru olması halinde, Stone'un sözlerine üzülürdü, çünkü bu durumun gerçekle örtüşmediğini ifade etti.

7 YIL AMERİKA’DA YAŞADI

Ayrıca gazeteci Ertuğrul Özkök'ten, Kurtlar Vadisi dizisinde Polat karakterine hayat veren Necati Şaşmaz’ın o dönem 7 yıl Amerika’da yaşadığını belirterek İngilizce bildiğini söyledi.

640xauto.webp

NECATİ ŞAŞMAZ KİMDİR

Zaza kökenli olan Necati Şaşmaz, doğum yeri Harput. Abdulkadir ve Sahil Şaşmaz'ın oğlu olarak dünyaya gelen Şaşmaz'ın iki kardeşi Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz olduğu bilniyor.

EĞİTİMİNİ TAMAMLAMAK İÇİN YURT DIŞINA ÇIKTI

Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra üniversite sınavını kazanamayınca önce Kanada'ya, ardından ABD'ye gitti. Amerika'da altı yıl geçiren Şaşmaz, askerlik hizmetini 1999 Gölcük Depremi'nden sonra bedelli olarak Kütahya'da yaptı. 2001'de ailesini ziyaret ve tatil için Türkiye'ye geldiği sırada 11 Eylül 2001 tarihli terör saldırıları sebebiyle Amerika'ya dönemeden ülkesine geri döndü.

KURTLAR VADİSİ TEKLİFİ ALDI

Türkiye'de kalmaya karar veren Şaşmaz, Ankara'da bir sigorta acentesi açtı. Bir süre sonra kardeşi Raci Şaşmaz aracılığıyla Osman Sınav'la tanıştı ve 'Kurtlar Vadisi' dizisinde rol alması için teklif aldı. Bu teklifi kabul eden Şaşmaz, hayatının dönüm noktası olarak nitelendirdiği bu projede Polat Alemdar karakterini canlandırdı.

YAZETE ADINDA HABER SİTESİ KURDU

Dizi kariyerinin yanı sıra medya sektöründe de yer alan Şaşmaz, 2009'da Yazete adında bir haber sitesi kurdu. Ayrıca, Gezi Parkı olayları sırasında hükümetin çözüm arayışı için oluşturduğu heyette yer aldı.

Özel hayatına gelince, Şaşmaz birçok ilişki ve evlilik deneyimi yaşadı. 2001'de ABD'de Claire B. ile evlenip aynı yıl boşandı. Daha sonra Yasemin Öztürk ile ilişki yaşadı. 2010'da Nur Fettahoğlu ile birliktelik yaşayan Şaşmaz, 2012'de Nagehan Kaşıkçı ile evlendi ve bu evlilikten iki oğlu oldu.

2019'da çekişmeli bir boşanma süreci yaşadı. Ekim 2020'de eşi ve kayınpederi tarafından illegal delil elde etmekle suçlandı, beraat etti. 2021 yılında boşanma davası sonuçlandı. Bugünlerde inşaat ve turizm sektörleriyle aktif olarak ilgileniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar