Dilan Polat, polis baskınını önceden öğrendi mi? Operasyondan dakikalar önce öyle bir paylaşım yaptı ki...

Dilan Polat, polis baskınını önceden öğrendi mi? Operasyondan dakikalar önce öyle bir paylaşım yaptı ki...
Kara para aklama iddiasıyla 6 şehirde eşzamanlı gerçekleştirilen operasyonlarla Dilan Polat, Engin Polat ve aileye yakın birçok isim gözaltına alınırken, Dilan Polat'ın baskından dakikalar önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım "Operasyonun haberini mi aldı?" sorularını akıllara getirdi.

Uzun bir süredir kara para aklama iddialarıyla Türkiye gündemini sarsan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dün gece yapılan operasyonlar ile gözaltına alındı.

Polat çiftinin yanı sıra, Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, avukatları Ahmet Gün de gözaltına alınırken, operasyonda toplam gözaltı sayısının 30'u geçtiği öğrenildi.

OPERASYON HABERİ SIZDIRILDI MI?

6 şehirde özellikle İstanbul ve Ordu merkezli yürütülen operasyonun büyük bir gizlilik içerisinde yürütüldüğü belirtilirken, Dilan Polat'ın polis baskınından dakikalar önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım "Emniyette sızıntı mı var?" sorularını akıllara getirdi.

Dilan Polat, yaptığı paylaşımda çocuğuna sarılarak ağladı ve bu fotoğraf karesine " ‘Vedalar ancak güzel yürekleri acıtır’ isimli şarkıyı ekleyerek paylaştı.

Paylaşımın operasyondan dakikalar önce olması ise akıllara birçok soru işaretini getirdi.

nsta1.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar