Devlet Bahçeli'den bir Mümtazar Türköne açıklaması daha

Devlet Bahçeli'den bir Mümtazar Türköne açıklaması daha
MHP lideri Devlet Bahçeli, Mümtazer Türköne ile ilgili bir açıklama daha yaptı. Bahçeli, "Türköne'nin hukuki durumunda bir haksızlık varsa düzeltilmesiyle ilgili temennimi paylaştım. Suçlu veya suçsuz demedim" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli FETÖ davasından 10 yıl hapis cezası alan Mümtazer Türköne ile ilgili "Ülkücü şehidimizin ağabeyi olan ve geçmişte davamıza emek vermiş Mümtazer Türköne’nin gerçekten suçlu olup olmadığına karar verecek yegane merci Türk adaletidir. Mümtazer Türköne’nin davası tekraren ve titizlikle değerlendirilmelidir" açıklamasını yapmıştı. 

Sabah'tan Şebnem Bursalı'ya konuşan Bahçeli burada da Mümtazer Türköne'nin durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli şunları söyledi:  

"Mümtazer Türköne'ye ilişkin açıklamalarınız üzerine CHP "kişiye özel yasa mı isteniyor" dedi...
Kılıçdaroğlu 5 Aralık 2016'da Adana'da, FETÖ'den tutuklanan Nazlı Ilıcak, Altan kardeşlere kadar bazı isimleri meydanda alkışlatmıştı. CHP yönetiminin dilinden Osman Kavala hiç düşmüyor. Özel yasa mı istiyorlar? 23 Haziran Mümtaz'er Türköne'nin kardeşi ülküdaşımız Mustafa Türköne'nin şehadet yıldönümüydü. Mümtaz'er Türköne de geçmişte aramızda bulundu. Türköne'nin hukuki durumunda bir haksızlık varsa düzeltilmesiyle ilgili temennimi paylaştım. Suçlu veya suçsuz demedim. Buna karar verecek Türk adaletidir. CHP ülkücü kökenli birisine tahammülsüzlüğünü bir kez daha göstermiştir. Asıl sahip çıktıkları sicilli FETÖ'cülere baksınlar."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar