Devlet Bahçeli sakalıyla ilgili yorumlara yanıt verdi

Devlet Bahçeli sakalıyla ilgili yorumlara yanıt verdi
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kısa süreli bir tedavi süreci geçiren ve pazartesi günü yenide mesaiye başlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,'nin sakal bırakması dikkat çekmişti. Bahçeli, sakalıyla ilgili yorumlara yanıt verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz pazartesi günü, üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle kısa bir süre tedavi ve peşine istirahat sürecinin ardından partisinin genel merkezine gelerek mesaisine başlamıştı.

Bahçeli'nin ilk defa sakal bıraktığı gözlenmiş kamuoyunda farklı farklı yorumlara neden olmuştu.

"BAHÇELİ'DEN YANIT"

Bahçeli'nin sakalıyla alakalı yorumlara cevabı espirili oldu. Bahçeli, şunları söyledi;

"BİR HAFTA DA SAKALIMI KONUŞSUNLAR"

Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre; MHP lideri Bahçeli, tedavisinin ardından Genel Merkez'de 3 saat kalarak çalışmalarını sürdürdü. Bahçeli başkanlık divanı üyeleri, milletvekilleri ve yakın ekibiyle sohbet etti. Bahçeli'nin kurmayları, sağlığının ve neşesinin yerinde olduğunu vurguladı.

SOSYAL MEDYAYI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Kulislere yansıyan bilgilere göre, Bahçeli Bayburt ve Erzincan gezisi sırasında şifayı kaptığını söyledi. Soğuk algınlığı geçiren Bahçeli, tedavi gördüğü süreçte sağlığı hakkında sosyal medyada yazılanları yakından takip ettiğini gösteren espriler de yaptı.

"BİR HAFTA DA SAKALIMI KONUŞSUNLAR"

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen milletvekilleriyle birlikte poz veren Bahçeli, sakal bırakmasıyla ilgili, "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar" dedi.

"SAKALDA HİKMET VARMIŞ BEN DE BIRAKTIM"

Bahçeli, Başkanlık Divanı'ndaki tek sakallı yönetici olan Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile fotoğraf çektirirken de "Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım" diye espri yaptı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar