Depremzedelere bağış için birbirleriyle yarıştılar

Depremzedelere bağış için birbirleriyle yarıştılar
7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası kan bağışı çağrısına duyarsız kalmayan vatandaşlar depremzedelere destek olmak için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Zonguldak''ın Alaplı Kapalı Salonu''na kurulan Türk Kızılay Kan Bağış noktasında Alaplılı vatandaşlar kan bağışı yapmak için sıraya girdi.

Kan bağışında bulunan Ahmet Sağlam isimli vatandaş, "Bugün depremzedeler için kan bağışı yapmaya geldim. Deprem çok büyük, etkisi çok büyük. Tüm ülkemize geçmiş olsun. Umarım yaptığımız yardımlar yerlerine ulaşır. Yakınını, sevdiğini, akrabasını kaybeden herkese baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Burada kısa bir konuşmada bulunan Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz sabah saatlerinde sosyal medya aracılığıyla yaptıkları kan bağışı çağrısına Alaplı halkının kayıtsız kalmadığını söyleyerek, " Sosyal medya hesaplarımız üzerinden çağrıda bulunduk. ''Haydi Alaplılar, bugün ihtiyaç duyulan damarlarındaki asil kan'' çağrımıza cevap verdiler. Alaplı halkı olarak ihtiyaçlar bakımından depremde mağdur olan vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Başımız sağ olsun" şeklinde konuştu. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar