O yardım mesajı yürek yaktı: Koliye kefen de koyar mısınız?

O yardım mesajı yürek yaktı: Koliye kefen de koyar mısınız?
Depremin yıkım yarattığı Hatay'da hayatını kaybeden kişi sayısı günden güne artış gösterirken depremzelerin yardım çağrıları da devam ediyor. İskenderun'da bulunan bir vatandaşın WhatsApp mesajında "Yardım kolisi gönderecek arkadaşlar içine kefen de koyabilir mi? Burada artık kefen bulamıyoruz" demesi yürekleri dağladı.

Depremin büyük hasarlara ve can kaybına neden olduğu illerden biri olan Hatay''da depremzelerin sosyal medya üzerindeki yardım çağrıları tüm hızıyla sürüyor. Özellikle kurtarma çalışmalarının yetersiz olduğu İskenderun''da bir vatandaşın yardım kolisi hazırlayanlardan "kefen" istemesi sözün bittiği yer dedirtti. O vatandaş yardım çağrısında "Sizlerden üzülerek bir istekte bulunacağım. Yardım kolisi gönderecek arkadaşlar içine kefen de koyabilir mi? Burada artık kefen bulamıyoruz. Ölülerimizi poşetle gömme izi istiyorlar" diyerek seslendi.

Habertürk''ten Emirhan Tekin''in haberinde yürekleri sızlatan yardım mesajı şöyle yer aldı: 

Arkadaşlar merhaba İskenderun''da ikamet ediyorum. Ben iyiyim çok şükür. Sizlerden üzülerek bir istekte bulunacağım. Yardım kolisi gönderecek arkadaşlar içine kefen de koyabilir mi? Burada artık kefen bulamıyoruz. Ölülerimizi poşetle gömme izi istiyorlar. Bunu yardım kolisi gönderecek diğer arkadaşlarla da paylaşabilir misiniz?

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar