Deprem fırsatçıları Ece Üner'i çıldırttı! ''Çöken ahlakla da mücadele etmeyelim''

Deprem fırsatçıları Ece Üner'i çıldırttı! ''Çöken ahlakla da mücadele etmeyelim''
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin açtığı yaralar kapanmadan, felaketleri fırsata çevirmeye çalışan ahlaksızlara tv100 Ana Haber sunucusu Ece Üner'den sert tepki geldi

Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen iki büyük depremin yarattığı yıkımla mücadele devam ederken, her depremden sonra ortaya çıkan fırsatçı ve yağmacılar toplumda büyük öfke uyandırdı. 

10 ili etkileyen ve ilk belirlemelere göre 1541 kişinin hayatını kaybettiği, 9733 yaralı ve 3741 enkaza dönen binanın olduğu depremin ardından üst üste fırsatçılık haberleri gelmeye başlamıştı. Soğuk havanın etkili olduğu deprem bölgesi için en öncelikli ihtiyaçlardan biri battaniye olurken, Ece Üner, fırsatçılara sert tepki gösterdi.

"ÇÖKEN AHLAKLA DA MÜCADELE ETMEK ZORUNDA KALMAYALIM"

tv100 ekranlarında Ana Haber bültenini sunan Ece Üner, depremden istifade ederek fahiş fiyatlara satış yapmak isteyen fırsatçılara ateş püskürdü. “Lütfen bir depremde daha fırsatçılara geçit vermeyelim” diyen Ece Üner, “Battaniye ve yardım malzemesi fiyatları uçuşa geçmiş artış varmış. Maalesef bunları dile getirmek gerekiyor. Sadece çöken binalarla değil, çöken ahlakla da mücadele etmek durumunda kalmayalım. Lütfen bir depremde daha fırsatçılara geçit vermeyelim” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar