Can pazarı yaşanırken şerefsizler evleri yağmaladı!

Can pazarı yaşanırken şerefsizler evleri yağmaladı!
Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sarsılırken, alçak yağmacılar depremzedelerin eşyalarına göz dikti. Birkaç yağmacı evlerden plazma televizyon çalarken görüntülendi.

Kahramanmaraş''ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 2 büyük deprem meydana geldi. Depremi, çok sayıda artçı takip ederken başta Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve çevre iller olmak üzere toplamda 10 şehirde hayat durma noktasına geldi. 

İlk belirlemelere göre 1498 vatandaşımız ve binlerce yaralımız varken tıpkı 1999 Gölcük depremi gibi ortalığa yine yağmacı alçaklar çıktı. Milyonlarca insan yardım için elindeki avucundaki son kuruşu depremzedelere gönderirken, yağmacı alçakların bir evden plazma tv çaldıkları görüntülendi. 

YAĞMACILARA VUR EMRİ İSTENİLDİ

1999 Gölcük depreminde Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik personeline yağmacılar konusunda ağır yetkiler verilmiş ve yağma esnasında bulunanların vur emri ile cezalandırılabileceği ilan edilmişti. 

Yağma görüntülerinin sosyal medyada gündem olması üzerine vatandaşlar yetkililerden "yağmacılar için vur emri" çıkarılmasını istedi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar