Denizli'de bir evde Ömer Erbay ile Okan Oruç'un cansız bedeni bulundu

Denizli'de bir evde Ömer Erbay ile Okan Oruç'un cansız bedeni bulundu
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde ev arkadaşını tabanca ile öldüren kişi, çevresine intihar edeceğine ilişkin mesaj attıktan sonra hayatına son verdiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Pamukkale ilçesi Asmalıevler mahallesinde bir apartta birlikte kalan 1992 doğumlu Ömer Erbay ile 1988 doğumlu Okan Oruç arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında iki kişiden birinin diğerini silahla öldürüp daha sonra aynı silahla intihar ettiği iddia edildi. 

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Asmalıevler Mahallesi'nde bir evden silah seslerinin geldiğini duyanlar 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, kapının açılmaması üzerine itfaiye yardımıyla girdikleri apart dairede Okan Oruç (33) ile Ömer Erbay'ı (29) yerde hareketsiz buldu.

Sağlık görevlileri, silahla vurulan Oruç ve Erbay'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, yapılan ilk incelemede Oruç'un ev arkadaşı Erbay'a ateş ettikten sonra aynı silahla yaşamına son verdiği tespit edildi.

İncelemelerin ardından Oruç ve Erbay'ın cenazeleri, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay öncesi evde iki arkadaşın kavga ettiği, Oruç'un ev arkadaşına ateş ettikten sonra yakınlarına intihar edeceğine ilişkin mesaj attığı öğrenildi. (AA- Denizlihaber)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar