Deniz Cengiz kimdir? Deniz Cengiz kaç yaşında, nereli?

Deniz Cengiz kimdir? Deniz Cengiz kaç yaşında, nereli?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından ünlü oyuncu Deniz Cengiz'in hayatı merak ediliyor. İnsanlar internette 'Deniz Cengiz kimdir, kaç yaşında? gibi soruların cevaplarını arıyor. Peki Deniz Cengiz kimdir? Deniz Cengiz kaç yaşında, nereli?

Deniz Cengiz kimdir?

Jet Sosyete dizisi ile ünlenen Deniz Cengiz, sosyal medya paylaşımları ve katıldığı programlar ile gündeme geliyor. Bu yüzden birçok insan internette Deniz Cengiz'in hayatını internette araştırmaya başladı. Peki Deniz Cengiz kimdir? Deniz Cengiz kaç yaşında, nereli?

DENİZ CENGİZ KİMDİR?

Deniz Cengiz, 4 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerine Kültür Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra adım atmıştır. Komik videolarıyla dikkat çeken Cengiz, Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Jet Sosyete dizisindeki performansıyla geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Ünlü oyuncunun sinema oyunculuğu kariyeri ise sevilen komedi filmi 'Deliha' ile başlamıştır.

Deniz Cengiz'in rol aldığı bazı projeler arasında "Kusursuz Kiracı" (2022) adlı dizi ve "İçimizden Biri" (2021) adlı film bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, "Deliha 2" (2018), "Görümce" (2016) gibi yapımlarda da oyunculuk yapmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar