Demet Akalın'dan, Survivor Batuhan'a şok soru!

Demet Akalın'dan, Survivor Batuhan'a şok soru!
Survivor yarışmasını büyük bir ilgi ile izleyen Demet Akalın, Instagram hesabı üzerinden Batuhan'a olay bir soru sordu. "Sonunda arabayı verdiler mi?" diyen Akalın, sosyal medyada büyük soru işaretleri yarattı. Batuhan Karacakaya, yarışmadan kazandığı arabayı alamadı mı? gibi iddiaları da gündeme getirdi.

Survivor All Star 2022''de Nisa Bölükbaşı''nın şampiyonluğunu eleştiren isimler arasında Batuhan da vardı. Elendikten sonra yarışmadan kazandığı arabayı almadığı iddiaları sosyal medyada konuşulurken, Demet Akalın''ın sorusu da ortalığı karıştırdı. Survivor Batuhan ve Acun Ilıcalı yarışma sonrası ters düşmüş ve ünlü yapımcı sert ifadeler kullanmıştı. Kimsenin hakkını yemediklerini söyleyen Acun Ilıcalı''nın sözleri sonrası Batuhan bir daha yorumda bulunmamıştı.

Acun, ''Oğlumun hakkı yendi'' diyen Batuhan''ın annesine büyük tepki gösterdi

Ancak Batuhan Karacakaya ile ilgili bir süredir sosyal medyada bir iddia dolaşıyor. İddiaya göre; bu sezon Batuhan''ın kazanmış olduğu yarışma sonrası ödül olan araba Batuhan''a verilmedi. Arabanın değerinin yarısının Batuhan''a, kalan yarısının ise oynanan oyundaki mevcut 8 yarışmacıya bölündüğü iddia edildi.

Demet Akalın O Survivor Yarışmacısını Fena Titretti! Twitter Karıştı,  Hayranları Birbirine Girdi! Bu Mesaj, Adayı Bile Karıştırabilir! - Ankara  Yaşam Haberleri

DEMET AKALIN''IN OLAY SORUSU

Bu konuda taraflardan bir açıklama gelmezken yarışmayı yakından takip eden Demet Akalın, Survivor Batuhan''ın bir arabalı pozunu görünce dayanamadı. Demet Akalın "Sonunda arabayı verdiler mi?" deyince Batuhan Karacakaya''dan yanıt gecikmedi.

Survivor Batuhan verdiği yanıtta "Yok abla. Bu benim şahsı arabam. Öyle yani" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar