Demet Akalın'dan skandal hareket: Garsonun üstüne şampanya döktü!

Demet Akalın'dan skandal hareket: Garsonun üstüne şampanya döktü!
Sahne aldığı mekanda rezalet çıkaran Demet Akalın, görenleri hayrete düşürdü. Önceki akşam sevenlerine müzik ziyafeti yaşatan Akalın'ın, sahnede garsonun üzerine şampanya dökmesi sosyal medyada büyük tepki topladı. Bu harekete birçok sosyal medya kullanıcısından tepki gelirken, Müjde Ar'dan da tepki gecikmedi.

Demet Akalın Önceki akşam sahne aldığı mekanda, kendisine ikram edilen Şampanyayı beğenmediği gerekçesiyle, şampanyayı garsonun başından aşağıya döktü. Bu olaya tepkiler çığ gibi büyürken, oyuncu Müjde Ar, Akalın hakkında "İnsanlar ekmek parası için çalışıyor, rezil olmak için değil. Ben utandım" diyerek tepki gösterdi.

İçkiyi garsonun başından aşağı döken Demet Akalın, Twitter''da linç ediliyor  - Haberler

 

"RESMEN ELMA SUYU VERMİŞSİN BANA"DİYEREK AZARLADI

Önceki akşam bir mekanda sahne alan Demet Akalın, gönderilen içkiyi beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı döktü. "Resmen elma suyu vermişsin bana" diyerek bir de sitemde bulunan Akalın, daha sonra getirilen içkiyi sahnede açarak içti.

Müjde Ar, Demet Akalın''a öfke kustu: Ben utandım!

MÜJDE AR: SANATÇI VAR, SANATÇI VAR...

Görüntülerin yayılmasının ardından Twitter''da gündem olan Demet Akalın''a tepkiler çığ gibi büyürken Müjde Ar da sessiz kalamadı. Videoyu izledikten sonra Twitter''da paylaşım yapan Ar, "Sanatçı var, sanatçı var... Hiç kusura bakma Demet Akalın. İnsanlar ekmek parası için çalışıyorlar, rezil olmak için değil. Sonuçta sen de orada ekmek parası için varsın. Sana aynısı yapılsaydı ne olurdu? Bu yüzden videoyu paylaşmayacağım. İzlemez olaydım. Ben utandım resmen" dedi.

Sendan Daha Güzel Sevda kimdir? Yasak Elma''nın o saf kızı bakın ne hale  geldi herkes diziyi kurtaracak diyor

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar