Hangi fenomenden Demet Akalın'a 'Leşsin' yorumu geldi?

Hangi fenomenden Demet Akalın'a 'Leşsin' yorumu geldi?
Dün akşam sahne aldığı mekanda garsonun üzerine şampanya dökerek, büyük tepki toplayan Demet Akalın'a, sosyal medya fenomenleri de tepki göstermeye başlarken, eski vine fenomeni Hakan Hepcan'da bu olaya sessiz kalmadı.

Önceki akşam aldığı sahne sırasında şampanyayı beğenmediği için, içkiyi garsonun başından aşağıya döken Demet Akalın''a öncelikle Müjde Ar, ardından da Hakan Hepcan tepki gösterdi. Yaptığı görgüsüzce hakeketin ardından oldukça büyük bir hayran kitlesini kaybeden Akalın, olay hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

İçkiyi garsonun başından aşağı döken Demet Akalın, Twitter''da linç ediliyor  - Haberler

SEN İĞRENÇ BİR İNSANSIN DEMET. LEŞSİN

Yaptığı 6 saniyelik vine videoları ile tanınan Hakan Hepcan, Demet Akalın''ın bu hareketine oldukça sinirlendi. Bütün sosyal medya hesaplarından tepkisini sert bir şekilde dile getiren Hepcan''ın, Demet Akalın hakkında "Sen iğrenç bir insansın Demet. Leşsin" tweeti olay oldu.

Hakan Hepcan kimdir, eşi kim? Hakan Hepcan kaç yaşında, nereli? İşte  biyografisi... - Magazin Haberleri - Milliyet

HAKAN HEPCAN KİMDİR?

Hakan Hepcan 26 Şubat 1981 yılında İzmir’de doğmuş internet fenomenidir. Sosyal Medya 6 saniyelik videoların çekildiği platform Vine ile tanınan ve elefon uygulamasında ortaya attığı “cocumuyo” kelimesi ile ünlenen Hakan Hepcan, Ege Üniversitesi Konservatuar bölümünü kazandı ancak İstanbul’a yerleşme kararı aldığı için okul hayatına devam etmedi. İki bestesi bulunan Hakan Heptan, Kuma ve Rol isimli iki grupla albüm çalışmalarında bulundu. Ardından Okan Bayülgen’in ekibinde yer alan Hakan Hepcan Ntv kanalında Bi’Dünya Şov isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar