Daha önceki hamlesi gündem olmuştu: Mansur Yavaş cephesinden 'Değişim' açıklaması

Daha önceki hamlesi gündem olmuştu: Mansur Yavaş cephesinden 'Değişim' açıklaması
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın basın danışmanı Volkan Memduh, CHP'de yaşanan değişim tartışmalarıyla ilgili olarak Mansur Yavaş cephesinden açıklamada bulundu.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP içerisinde başlayan değişim rüzgârları devamlılığını koruyor.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başrollerde olduğu değişim tartışmalarında bazı parti üyeleri değişim isterken, Kılıçdaroğlu ve kurmayları ise genel başkan seçimleri için kurultayı işaret ediyor.

"SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ"

CHP içerisinde değişim tartışmaları devam ederken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sessiz kalması ise dikkatlerden kaçmıyor.

TV100'de Kübra Par'la Farklı Açılar programına mesaj gönderen Mansur Yavaş'ın basın danışmanı Volkan Memduh bu süreçle ilgili olarak şu ifadeler yer verdi:

"Süreci takip ediyoruz, tartışmaya girmiyoruz. Bu süreçte Ankara’daki projelerimizi hızla tamamlıyoruz. Ankara’ya odaklıyız, Ankara halkına hizmet etmeye devam edeceğiz."

NE OLMUŞTU

CHP'de değişim tartışmaları sürerken Mansur Yavaş, "Aday önemli, bu kadar basit, bu kadar açık" notuyla paylaşılan mesajı beğendi. Söz konusu gelişme, kamuoyunda "Kılıçdaroğlu'nun adaylığını mı eleştiriyor?" sorusuna yol açtı.

7b6ef570-2177-4de4-9d00-ce0f344cbce4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar