Cüneyt Özdemir: "Deli diyor bana Brüksel lahanası!"

Cüneyt Özdemir: "Deli diyor bana Brüksel lahanası!"
Cüneyt Özdemir, Şeyma Subaşı ile Youtube kanalında yaptığı program sonrası gelen kendisine yöneltilen eleştirileri tiye aldı.

Özdemir'in Şeyma Subaşı ile arasındaki gerilim çok konuşulmuştu. Subaşı Instagram hikaye bölümden Özdemir'e göndermelerde bulunmuştu. 

ss-002.jpg

Özdemir'in Twitter hesabından Şeyma Subaşı ile ilgili yaptığı paylaşıma DW Türkçe'den Burcu Karakaş'tan eleştiri geldi. 

co.jpg

"ÇİRKİN VE TERBİYESİZSİNİZ"

"Bir insanın görüşlerinin gereksiz olduğunu düşünüyorsanız mikrofon tutmaya tenezzül etmezsiniz" diyen Karakaş, "Siz kimsiniz ki yayına aldığınız kişiyi dakikalarca aşağılama hakkını kendinizde görüyorsunuz? aşağılarken alçalan sizsiniz. Gazetecilik"değil bu, erkeklik. Çirkin ve terbiyesizsiniz" ifadelerini kullandı. 

bk.jpg

Özdemir, Youtube kanalında yaptığı son programda ise kendisine gelen eleştirileri tiye aldı. Özdemir, "Deli diyorlar bana desinler değişimem. Bunlardan korksam bunu takar mıyım ya? Deli diyecekler, e? Ekşi Sözlük'te kim bilir neler diyecekler sana? Brüksel lahanası yine sana acayip geçirmiş! Bana hayat dersi veriyor, gazetecilik öyle olmaz. Nasıl seni ciddiye alabilirim Brüksel lahanası? Ben de çok üzülüyorum, Brüksel lahası beni yine azarlamış, yine bana politik doğruculuk üzerine hayat dersi vermiş, ben yine anlamamışım" diye konuştu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar