Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs açıklaması
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı nedeniyle işçilerle yaptığı iftarın açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Başbakanlığım döneminde Emek ve Dayanışma günü olarak 1 Mayıs'ı biz ilan ettik. Bu bizim işçi kardeşlerimizle, emekçi kardeşlerimizle olan dayanışmamızın en büyük ispatıdır" dedi.

Erdoğan'dan 1 Mayıs açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs nedeniyle işçilerle yaptığı iftarın ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, " Lafa geldiğinde orada yaşayanlar bu olayları çok farklı anlatırken, mağazalar yakıldı yıkıldı gördük. Bunu bizde de yapıyorlardı ancak işçinin alın terini sömürmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Tüm işçi ve emekçi insanların 1 Mayıs emek bayramını kutladığını belirten Erdoğan, "Aşırı terörist gruplar bugünü anlamsız hale getirmenin gayreti işine giriyorlar. Paris'in sokakları ne hale geldi. Lafa geldiğinde orada yaşayanlar bu olayları çok farklı anlatırken, mağazalar yakıldı yıkıldı gördük. Bunu bizde de yapıyorlardı ancak işçinin alın terini sömürmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bugünü işçinin bayramı olarak kutlamak istiyoruz. Son aldığım bilgilere göre de Türkiye genelinde de herhangi bir ağır sayılabilecek bir olay cereyan etmedi. Temennimiz odur ki bugünümüzü devam ettirelim ve bayrama da bu şekilde kavuşalım. Tüm işçi kardeşlerimin emek bayramı kutlu olsun. Nice bu günlere hep beraber kavuşalım" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar