Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan isim öyle bir şey söyledi ki...

Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan isim öyle bir şey söyledi ki...
2023 seçimlerinde Genç Parti'nin başında yer alarak AKP'ye rakip olan ve son dönemde yaşamını Fransa'da sürdüren Cem Uzan, yaklaşan seçimler öncesi iddialı bir çıkışta bulundu. Daha önce seçimlere ittifak içerisinde gidecekleri açıklayan Uzan, ''Türkiye'ye cumhurbaşkanı olarak döneceğim'' dedi.

Erdoğan ve Bahçeli''nin seçim için 14 Mayıs''ı işaret etmesi sonrası siyaset kulisleri de iyiden iyiye ısındı.

Daha önce yaptığı çeşitli açıklamalar ile aday olduğunu açıklayan Genç Parti kurucusu Cem Uzan''dan iddialı bir çıkış geldi.

Yaşamını uzun süredir Fransa''da sürdüren, eski medya patronu Cem Uzan, konuk olduğu Fikir Kulübü programında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Genç Parti kurucusu Cem Uzan, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Aday olup olmadığımın bir kesinleşme tarihi var. Ne zaman bu? YSK adayları açıkladığı gün şapka düşer, tıraş gözükür. O güne kadar biraz merak etmeye devam edin. Ben de o günü beklemenizi tavsiye ederim. Türkiye’ye cumhurbaşkanı olarak döneceğim.”

"İTTİFAK İÇİNDE YER ALACAĞIZ"

Uzan, 2020 yılında yaptığı bir açıklamada Genç Parti''nin mutlaka bir ittifakın içinde yer alacağını belirtmişti. Uzan açıklamasında partisinin yer alacağı ittifakın Millet İttifakı, Cumhur İttifakı ya da üçüncü bir ittifak olabileceğini söylemişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar