Erdoğan'dan seçimi kaybedeceğiz diyen AKP'lilere: "Bu ne korkaklık"

Erdoğan'dan seçimi kaybedeceğiz diyen AKP'lilere: "Bu ne korkaklık"
Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan'ın iddiasına göre, anket sonuçlarında beklediği performansı göremeyen AKP'li yetkililerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Seçimi nasıl kazanacağız?" demesi üzerine Erdoğan sinirlendi ve "Siz ne diyorsunuz ya? Bu ne korkaklık" yanıtını verdi.

Birçok anket firması 2023 yılında yaptığı çalışmaları yayınlamaya başladı. Anketlerde Millet İttifakı''nın önde olması ise iddialara göre Cumhur İttifakı''nda tedirginlik yarattı. Partisindeki ortamdan rahatsız olan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın ise partideki herkese "özgüven" çağrısı yaptığı belirtildi.

"BU NE KORKAKLIK"

Tele1 TV''de yayınlanan bir programda açıklamalar yapan eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, AKP’li bir grup ismin Kızılcahamam toplantısında yaşadıklarını aktardı. Okuyan, bilginin grubun içinden geldiğini belirterek şunları dile getirdi:

“Sayın genel başkan konuşuyor güzel de sokağa çıktığımızda farklı tepkiler alıyoruz. Yani biz bu durumda nasıl seçimi kazanabileceğimiz endişelerini paylaşıyor. Bu o grupta 10 kişi içinde biri diyor ki ‘vekiller il başkanları böyle konuşuyor’. O grubu Erdoğan’a çağırıp, ‘siz ne diyorsunuz, bu ne güvensizlik korkaklık’ demiştir.”
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar