Cübbeli Ahmet’ten Mansur Yavaş’a skandal sözler! Dinden çok siyaset konuşan sözde hoca CHP'yi de kafir ilan etti

Cübbeli Ahmet’ten Mansur Yavaş’a skandal sözler! Dinden çok siyaset konuşan sözde hoca CHP'yi de kafir ilan etti
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa Cemaati’ne verdiği son sohbetinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef aldı.

Cübbeli Ahmet, Mansur Yavaş’ın İHA ve SİHA’lardan rahatsız olduğunu iddia ederek, skandal sözler sarf etti.

"MHP kökenli diye Mansur Yavaş''a bir acaba koymuştuk” diyen Cübbeli Ahmet, “Şimdi ona da çarpıyı koyduk. İHA SİHA senin benim namusumu koruyor. Neyinden rahatsız oldun İHA''nın SİHA''nın? Sivri yerinden rahatsız olup bir yerime girecek diye mi korkuyorsun?” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ NE DEMİŞTİ

“Değerli Manisalılar, artık boş lafa karnımız tok. O Anadolu Gemisi, şimdi İzmir’e geldi. Ayın 15’inden sonra gidecek. İHA, SİHA lafı da duymayacaksınız. 15’inden sonra şunu göreceksiniz: Ülkemizdeki bu mülteci akını ne olacak, mülteci deposu olduk, sınırlarımız delik deşik oldu. Bu sorun nolacak, o bitecek, açlık işsizlik ne olacak. O bitecek, 15’inden sonra acaba ben bu faturamı nasıl ödeyeceğim diyeceksiniz. Çocuğunuz çoluğunuz bir şeyler isteyecek ama hep şunu duyacaksınız: ''Konuşma be! Ben senden iyi bilirim, gençler susun! Sağlıkçılar, giderseniz gidin!'' Bu tarzı göreceksiniz. Veya, gençler, bütün ümidimiz sizlerdedir, sizler bizden iyi yetiştiniz. Bizim size öğüt vermek değil, sizden akıl almaya ihtiyacımız var diyen bir yönetim gelecek.”,

KANDİL’E FÜZELER YAĞACAK

Mansur Yavaş’ın aynı gün yaptığı konuşmanın farklı bir kısmında, devlet politikası konuştuğu ve savunma sanayii ürünlerine değiniyor. Yavaş, “Kandil silah bırakmadığı müddetçe o füzeler tepelerine yağacak. Milli politikalarımız aynen devam edecek. Devletin milli politikaları değişmez. Yıllar önce, 90’lı yıllarda insansız hava araçları yapılmaya başlandı, bu aşamaya geldi, geliştiren herkese çok teşekkür ediyoruz. Yine, Anadolu Gemisi yapıldı. Anadolu Gemisi’de 70’lı yıllarda, o zamanki yıllarda yapılan devletin tersanelerinde yapıldı, yani bir süreklilik var” demişti.

ÜLKEMİZ İÇİN YAPILAN HER HAMLEYİ DESTEKLİYORUZ

Buna ek olarak Yavaş, Twitter hesabından Milli Muharip Uçağı KAAN’ın için, “İstikbal göklerdedir diyen Ata''nın evlatları daha çok çalışacak, daha çok üretecek. Ülkemiz için yapılan her hamleyi, atılan her adımı sonuna kadar destekliyoruz. 14 Mayıs''tan sonra nice #KAAN''lar için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar