14 ay kabızlık şikayetiyle hastaneye gitti, 10 santimetrelik tümör tespit edildi

14 ay kabızlık şikayetiyle hastaneye gitti, 10 santimetrelik tümör tespit edildi
Batman’da 14 ay boyunca kabızlık şikayetiyle doktora giden ve aldığı ilaçlara rağmen şikayeti devam eden Abdulgaffur Uçar’ın (69), Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılan muayenesinde kuyruk sokumunda 10 santimetrelik tümör tespit edildi.

DHA’da yer alan habere göre, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emin Özkul, “4,5 saat süren operasyonla tümörü aldık. İleri yaşlarda kabızlık, çok dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bunu, medikal tedavi ile geçecek bir şey gibi düşünmemek lazım” dedi.

Batman’da yaşayan Abdulgaffur Uçar, 14 ay boyunca ara ara kabızlık şikayetiyle doktora başvurdu. Aldığı ilaçlara rağmen şikayeti devam eden Uçar, Diyarbakır''a gelerek Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde muayene oldu. Kuyruk sokumu bölgesinde 10 santimetrelik iyi huylu tümör tespit edilen Uçar, genel cerrahi, ortopedi ve travmatoloji, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanlarından oluşan ekiple 4,5 saat süren ameliyatla sağlığına kavuştu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emin Özkul, uzun süreli kabızlığın altında başka bir hastalığın yatabileceğini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar