Cübbeli Ahmet dini sohbeti bıraktı: Siyasete soyundu!

Cübbeli Ahmet dini sohbeti bıraktı: Siyasete soyundu!
Verdiği vaazlar ile yıllardır gündem olan 'Cübbeli' lakabı ile bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yeni konuşmasında Saadet Partisi'ne çok ağır sözlerle yüklendi.

İsmailağa Cemaati''ne yakınlığı ile bilinen Cübbeli Ahmet Hoca lakabıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, eski başbakan Necmettin Erbakan''ın vefatının 12. yıl dönümünde Saadet Partisi''ne ağır suçlamalar yöneltti. Cübbeli, eski CHP ve Saadet Partisi milletvekili olan Cihangir İslam ve ilahiyatçı İhsan Eliaçık''a da sert sözlerle yüklendi.

Milli Görüş hareketinin lideri olarak bilinen Necmettin Erbakan''ın mirasına sahip çıkmadığı gerekçesi ile kurucusu olduğu Saadet Partisi''nin bugünkü yönetimini topa tutan Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " "Erbakan hocamızı rahmetle yad ediyoruz. Velakin iyi niyetle Rey verenleri tenzih ederek ifade ediyorum ki; bugünkü saadet yönetimi teröristlerle iş tutarak erbakan hocamızın yolundan sapmıştır!" ifadelerini kullandı.

"HDP VE DHKP-C İLE BİRLİKTELER"

Saadet Partisi''ne yönelik suçlamalarına devam eden Ünlü, Necmettin Erbakan''ın kurucusu olduğu partiye hala onun hatrı için oy verenlere ise yeni bir adresi işaret etti. Paylaşımında, "Görüyorsunuz, HDP''yle, DHKP-C ile, İran''la beraber hareket ediyorlar.  gibi çarpıcı ifadeler kullanan Ünlü, "Hacısı, hocası gidip bunlara "Erbakan Hoca''nın hatırına bunlara oy veriyor. Erbakan Hoca''nın oğlu var, sen gitmişsin Saadetçilere oy veriyorsun." dedi.

"İSLAMDAN SON DERECE UZAK ADAM"

Saadet Partisi adına CHP kadroların milletvekili olan, daha sonradan Saadet Partisi''nden de istifa ederek bağımsız Milletvekili olarak görevini devam ettiren Cihan İslam için çok ağır sözler söyleyen Ünlü, "Cihangir İslam''ı milletvekili yaptılar, İslam''dan son derece uzak adam" şeklinde konuştu. 

Cübbeli Ahmet, yaptığı Kuran-ı Kerim tefsirinin toplatılmasına karar veren ve AKP iktidarının hedef tahtasına oturtulan ilahiyatçı İhsan Elitaş için de "Şimdi de İhsan Eliaçık''ın tefsirine destek veriyorlar. Diyanet toplattı o tefsiri. Niçin? Çünkü "Nikahsız ilişki zina değildir" diyor. Hoppalaaaa, çüşşş..." sözlerine yer verdi. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar