Çorlu tren kazası ailelerinden TCDD'ye tepki!

Çorlu tren kazası ailelerinden TCDD'ye tepki!
TCDD’nin Ankara YHT Garı paylaşımına, Çorlu’daki tren faciasında yakınlarını kaybedenler tepki gösterdi.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar köyünde 8 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen tren katliamında 7’si çocuk 25 kişi hayatını kaybetmiş, 340 kişide yaralanmıştı.

TCDD sosyal medya hesabından Ankara YHT Garı ile ilgili paylaşımda “TCDD’nin yeni vizyonuna uygun olarak hız ve dinamizmi temsil edecek şekilde inşa edilen Ankara YHT Garı, günümüz mimari anlayışını yansıtarak, Türkiye’nin ve Başkent’in prestij eserleri arasında gösterilmeye devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

TCDD’nin bu paylaşımına Çorlu’daki tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel’i ve eski eşi Hakan Sel’i kaybeden Mısra Öz Sel ve tren faciasında kızı Sena Köse’yi kaybeden Gürkan Köse sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

“BİNANIZ GÜZEL OLSA NE OLUR?”

Mısra Öz Sel kişisel Twitter hesabından, TCDD’ye şöyle seslendi:

“Bir kurum düşünün; Hiç bir çalışanına eğitim vermeyen, İlk yardım ve acil durum planı olmayan, Menfezlerine bakım yapmayan, Eksikliği raporlayan çalışanına kızan, Yol kontrollerini göz ile yapan, Meteorolojiden bir haber olan Binanız güzel olsa ne olur? @TCDDemiryollari”

Mısra Öz Sel diğer bir paylaşımında, şunları dile getirdi:

“Bir kurum düşünün; Hızı normal standartların üzerinde olup, alt yapısı eksik olan ve emniyet kemeri bulunmayan, Bilet kontrolü yapamayacak kadar çok ayakta yolcu alan, Baş üstüne konulan kabinlerin kapağı olmayan, Pamukova 41, Çorluda 25, Ankara’da 9 kişiye mezar olan.”

 “GÖSTERİŞ VAR, VİCDAN YOK”

Gürkan Köse de kişisel Twitter hesabından faciada hayatını kaybedenlerin fotoğraflarını ekleyerek TCDD’ye şöyle seslendi:

“Pamukova 41 Can!!! Çorlu 25 Can!!! Ankara 9 Can!!! Onların bir önemi yok Gösteriş var,vicdan yok!!! Ben babayım Sena'mın hesabını adalet önünde mutlaka vereceksiniz!!”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar