Erotik yayın açan kadın konuştu! Savunması 'Pes' dedirtti

Erotik yayın açan kadın konuştu! Savunması 'Pes' dedirtti
Bir sosyal medya platformundan cinsel içerikli canlı yayında takipçilerine elindeki dondurmayla müstehcen pozlar verirken bir yandan da kendi çocuğu olduğu iddia edilen kadının o anları tepkilere neden olmuştu. Yakalanarak gözaltına alınan genç kadının ifadesi ortaya çıktı.

Küçük çocuğunun yanında cinsel içerikli video paylaşan kadının emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Sosyal medyadan sert tepkiler alan H.K. müstehcen içerikli paylaşımı neden çektiğini anlattı. Avukatı ise canlı yayında H. K.''nin eteğinin "yanlışlıkla" açıldığını, H. K.''nin yayını hemen kapattığını ifade etti.

EROTİK CANLI YAYIN AÇTI! BAHANESİ ‘PES’ DEDİRTTİ

H.K’nin cinsel içerikli paylaşımları hızla sosyal medya hesaplarından yayıldı. Türkiye’de tepkilere neden olan o görüntülere bahane olarak genç kadın kocasının kumar borcunu gösterip para kazanmak için videoyu çektiğini söyledi.

Çocuğunun yanında bir yandan dondurma yiyerek bir yandan da çocuğunun sorularını yanıtlayan H.K’nin görüntülerinin üzerine, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı "Müstehcenlik ve hayasızca hareketler" suçu kapsamında soruşturma başlattı. H.K. adlı kadın, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

PARA KAZANMAK İÇİN ÇEKTİM

H. K.''nin emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. tv100''de yer alan habere göre H. K.''nin “Paylaşılan video eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu, bu nedenle borçlanmıştı. Para kazanmak için videoyu çektim” dediği görüldü.

ETEĞİ "YANLIŞLIKLA" AÇILMIŞ

H.K.’nin avukatı Ömer Tekin Türker ise, H.K.’nin 1.5-2 sene önce eşinden ayrı yaşadığı dönemde temizlik işleri yaparken aynı zamanda sosyal medya içerikleri ürettiğini ifade etti.

Türker, H. K.''nin bir canlı yayın sırasında da eteğinin yanlışlıkla açıldığını, yayını hemen kapattığını ancak başkaları tarafından paylaşılarak yayıldığını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar