CNN Türk'te ilginç anlar. Hakan Bayrakçı yayını böyle terk etti

CNN Türk'te ilginç anlar. Hakan Bayrakçı yayını böyle terk etti
CNN Türk’te yayımlanan bir programda Gazeteci Metin Özkan’ın program sunucusu Semiha Şahin’e “Şu Hakan Bey’i bi susturun” demesi üzerine,  Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı “Hakan Bey 50 dakikadır konuşmuyor Metin. İstersen bırakıp, gideyim” diyerek yayını terk etti.

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te Semiha Şahin'in sunduğu CNN Türk Masası programında Gazeteci Metin Özkan'ın sözlerine sinirlenip CNN Türk canlı yayınını terk etti.

AKP'li Mehmet Metiner, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Av. Ruşen Gültekin, Gazeteci Metin Özkan, SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı programa konuk oldu.

Programın ilerleyen saatlerinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Aliağıroğlu CNN Türk canlı yayınına bağlandı.

HAKAN BEY'İ SUSTURUN

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Aliağıroğlu'na soru sormak isteyen Metin Özkan, programın sunucusu Semiha Şahin'e Hakan Bayrakçı ile ilgili, "Bir moderatör olarak müdahale eder misiniz? Ben soru sormak istiyorum. Hakan Bey'i susturun bir Hakan Bey'i" çağrısında bulundu.

"50 DAKİKADIR KONUŞMUYORUM"

Programa video konferans yöntemi ile bağlanan Hakan Bayrakçı da Metin Özkan'ın sözlerine sinirlenerek, "Hakan Bayrakçı 50 dakikadır konuşmuyor Metincim. İstersen bırakıp gideyim" dedikten sonra kulaklığını çıkarıp CNN Türk canlı yayınını terk etti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar