4 çocuklu Kader, yoksulluğa böyle isyan etti

4 çocuklu Kader, yoksulluğa böyle isyan etti
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk geçtiğimiz günlerde, “Türkiye'de yoksulluk, özellikle aşırı yoksulluk sorun olmaktan kalktı” demişti. Ancak 4 çocuğu olan ve buzdolabında yiyecek yemek olmayan Kader böyle isyan etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geçtiğimiz günlerde “Türkiye'de yoksulluk, özellikle aşırı yoksulluk sorun olmaktan kalktı” ifadelerini kullanmıştı. 

Anka'nın haberine göre; 4 çocuğuyla rutubetli evde yaşam mücadelesi veren Kader’in buzdolabında çocuklara yedirecek doğru düzgün bir şeyi yok. 

Kader Buyur ve 4 çocuğu İstanbul Çekmeköy’de bir gecekonduda kalıyorlar. Pankreas hastası olan eşi atık kağıt topluyordu, ancak pandemi gelince işsiz kaldı. 4 çocuğun 2 göz odalı yaşadıkları evde doğru düzgün eşya yok, zaten ev de rutubet içerisinde. Kader şimdi çaresizlik içinde, buzdolabında çocuklarına verebileceği yiyeceği bile yok.

"ÇOK ZOR DURUMDALAR"

Kirasını 4 aydır ödeyemeyen Kader, yetkililere “Çok zor durumdayız” diyen seslendi. Çocuklardan ikisi okul çağında, Ancak uzaktan eğitime ulaşmak onlar için hayal. Genç yaşta 4 çocukla çaresizliğin pençesindeki kader sesini sosyal medyadan duyurmaya çalışıyor.

İşte Kader'in isyanı:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar