Clubhouse’un Android platformuna geleceği tarih belli oldu

Clubhouse’un Android platformuna geleceği tarih belli oldu
Sadece davetiyesi olan iPhone kullanıcılarının giriş yapabildiği ses temelli sosyal ağ Clubhouse'un Android platformuna ne zaman geleceği belli oldu.

İşte Clubhouse’un Android platformuna geleceği tarih

Ses temelli sosyal ağ Clubhouse, son günlerin popüler uygulaması olarak konuşulmaya devam ediyor. Uygulamanın bu kadar fazla konuşulmasının ana sebebi Clubhouse’a şimdilik sadece iOS kullanıcıları arasında davetiyesi olanların girebilmesi. Uygulamayı cazibeli kılan diğer mevzu ise Clubhouse’da pek çok ünlüye denk gelme ihtimaliniz. Şu an için yalnızca iOS kullanıcılarının davet sistemiyle kullanılabilen Clubhouse için geliştiricilerin Android versiyonu üzerinde çalıştığını sizlere aktarmıştık.

CLUBHOUSE'DAN AÇIKLAMA

Clubhouse temsilcileri, uygulamanın Android için beklenen sürümünün lansmanına ilişkin beklenen haberi paylaştılar. Clubhouse kurucu ortağı Paul Davison, şirketin son zamanlarda uygulamanın Android sürümü üzerinde çok çalıştığını belirterek, bu sürecin birkaç ay sürebileceğini açıkladı. Bu açıklamayla birlikte Clubhouse’un, Android platformuna bu baharın sonlarında veya yazın başlarında gelmesi bekleniyor.

NİSAN AYINDA GENEL KULLANIMA AÇILMASI PLANLANIYOR 

Clubhouse’un Android platformuna gelmesinin gecikmesiyle birlikte rakipler de bu süreçte boş durmadı. Geçtiğimiz günlerde Twitter, Clubhouse benzeri olan Spaces isimli yeni özelliğini duyurmuştu. Özelliğin Nisan ayında genel kullanıma açılması planlanıyor. 

Bunun yanında bazı uygulama geliştiricileri Clubhouse’un Android platformuna gelmesinin gecikmesiyle beraber kendi çözümlerini yarattı. Bu da uygulamayı Google Play’de arayanların kafasını karıştırmış durumda. Zira Clubhouse uygulaması kisvesi altında kötü amaçlı yazılım dağıtan bilgisayar korsanları da mevcut.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar