Cinsiyet değiştirmişti! Güzelliğiyle büyüledi! Su gibisin yorumları patladı

Cinsiyet değiştirmişti! Güzelliğiyle büyüledi! Su gibisin yorumları patladı
Sosyal medyada estetikleri ve cinsiyet değiştirmesi ile gündem olan fenomen Mika Raun’un son videosu beğeni yağmuruna uğradı.

Fenomenlik yolculuğunda çektiği videolar ve yaptığı danslarla geniş kitlelere ulaşan Mika Raun daha sonra cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti. İlerleyen süreçte cinsiyet değişikliği için adımlar atan ve pek çok estetik operasyon geçiren fenomen bu değişimiyle hayranlarını şaşırtmıştı.

Son olarak Tayland'a giderek cinsiyet geçiş operasyonunu gerçekleştiren Mika Raun, sosyal medyada son halini paylaştı. Fenomenin değişimi, görenleri büyüledi ve hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Mika Raun'un son halini gören bazı takipçiler ise "Bu Mika'nın doktoruna Nobel ödülü falan vermeleri lazım, neyden neye çevirdi helal olsun" gibi yorumlar yaparak değişime olan hayranlıklarını dile getirdiler.

1.jpg

Alın, şakak, yanak, burun, dudak ve çenesinde gerçekleştirdiği estetik operasyonlarla tamamen farklı bir görünüme kavuşan Mika Can Raun, ardından göğüs ve kalça estetiği de yaptırmıştı. Bu değişimleriyle Mika Raun, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmişti.

co.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar