Cimbom stoperde yerlilere döndü!

Cimbom stoperde yerlilere döndü!
Okan Buruk ile anlaşan Galatasaray'da stoperde yerli rotasyonuna iki aday: Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı oldu.

Yeni sezonda özellikle savunmada yerli oyuncu havuzunu genişletmek isteyen Cim Bom, uzun süredir peşinde olduğu Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı''yı transfer etmek istiyor. Kaan için Sassuolo''nun 5 milyon Euro''luk bonservis inadı henüz kırılmazken, listedeki alternatif ise Konyasporlu Abdülkerim Bardakcı.

Transferdeki gözdesi Kaan Ayhan için kulübü Sassuolo ile pazarlıklara başlayan Cim Bom, 2.5 milyon Euro''dan başladığı görüşmelerde 3.5 milyon Euro''ya kadar çıktı. İtalyan temsilcisi ise daha önceki dönemlerde olduğu gibi katı tavrını sürdürüyor. Çizme ekibi 5 milyon Euro''luk bonservis talebini düşürmese de Aslan bu inadı kırmak adına yoğun mesai harcıyor.

BEŞİKTAŞ VE FENER DE DEVREDE

Diğer yandan da her türlü olumsuz gelişmeye karşın sarı kırmızılılarda alternatif isim, Abdülkerim Bardakcı... Fenerbahçe ve Beşiktaş''ın da istediği 27 yaşındaki stoper için hafta içerisinde Konyaspor''la temas kurulacak. Galatasaray mutlaka yeni sezonda Kaan Ayhan ya da Abdülkerim Bardakcı ikilisinden birini yerli rotasyonuna dahil etmeyi hedefliyor. Bu konuda çalışmalar bu hafta içerisinde yoğunlaşacak. (Fanatik)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar