Çılgın dans görüntüleri ortalığı karıştırmıştı: Başbakan kararını verdi!

Çılgın dans görüntüleri ortalığı karıştırmıştı: Başbakan kararını verdi!
Geçtiğimiz yıl pandemi yasaklarını hiçe sayarak parti yaptığı görüntülerle gündemi sarsan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, 19 yıldır birlikte olduğu eşi Markus Raikkonen'le boşanıyor.

AYŞE ESER KUŞATA/GÜNBOYUA

Finlandiya’nın genç başbakanı Sanna Marin, 19 yıldır birlikte olduğu eşi Markus Raikkonen ile ayrılma kararı aldı.

Sade bir törenle 2020 yılında evlendiği ve 5 yaşında bir kız çocuğunun babası Markus Raikkonen ile boşanma sürecini başlatığını açıkladı.

18 yaşındayken tanışan ve birlikte olmaya başlayan Marin ve Raikkonen bu açıklamayı Instagram üzerinden yaptı. Çift, “Bugün birlikte boşanma davası açtık. Birlikte geçirdiğimiz 19 yıl için ve sevgili kızımız için minnettarız. Biz halen en yakın arkadaş ve sevgi dolu ebeveynleriz” ifadesini kullandı.

113803602-tv062760573.jpg

Geçen yıl Covid-19 yasaklarını hiçe sayan ve parti videolarıyla gündem olan Sanna Marin’in dans videoları gündem olmuştu.Marin’in geçen yıl Ağustos ayında Fin şarkıcı Olavi Uusivirta ile samimi bir şekilde dans ettikleri görüntüler ortaya çıkmıştı. Uusivirta o dönemde bir ilişki yaşadıklarını reddetmiş ve Marin ile sadece arkadaş olduklarını söylemişti.

Marin’in ayrıca 33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sabina Sarkka ile de samimi bir şekilde dans ettiği görüntüler dünya genelinde gündem olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar