CHP'li Özgür Özel'den flaş korona virüs iddiası! "En hızlı test merkezi Saray'da kuruldu"

CHP'li Özgür Özel'den flaş korona virüs iddiası! "En hızlı test merkezi Saray'da kuruldu"
Türkiye'de korona virüs vaka sayılarının artışta olduğu dönemde CHP'li Özgür Özel'den şok bir iddia geldi. Özel, Türkiye’nin en büyük test merkezinin Saray’da kurulduğunu söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Halk TV'de Gürkan Hacır’ın sunduğu Şimdiki Zamn Siyaset’e konuk oldu. Özel, Türkiye’nin en büyük test merkezinin Saray’da kurulduğunu söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na AKP’den gelen daveti yırtıp attıklarını söyledi.

“Türkiye’de önemli eksikliklerden birisi test sayısı ilan ediliyor” diyen Özel, “Cumhurbaşkanının katıldığı toplantıların bir standardı var. Son yaptırdığın testi götürmen lazım. Türkiye’nin en büyük ve en hızlı test merkezi Saray’da kuruldu. 4 bin personele 2 günde bir zorla sürüntü veriyor. Cumhurbaşkanı Meclis’e geliyor, katılacak milletvekillerinden bile negatif test isteniyor. Dün de AKP’den grubumuza bir mesaj yollandı. Şu deniyor; ‘Yapılacak adli yıl açılışı için sayın genel başkanınız bugün herhangi bir test merkezinde test yaptırarak, sonucu da telefona göndermesi gerekiyor.’ Bu toplantıya zaten gitmeyiz. Ama biz o davet yazısını yırtıp attık” diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar