CHP'li Barış Yarkadaş: Kemal Bey'i çarmıha girdiniz, Meral Akşener'in hiç mi suçu yok

CHP'li Barış Yarkadaş: Kemal Bey'i çarmıha girdiniz, Meral Akşener'in hiç mi suçu yok
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yenilen Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştiriler ve değişim çıkışları yükselirken, Barış Yarkadaş'tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

İREM GÜL-GÜNBOYU

tv100'de Özgür İfade programına katılan gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'deki değişim eleştirilerine yönelik, "Kemal beyi çarmıha gerdiniz, bütün suçluyu da Kemal Bey ilan ettiniz, peki Meral Akşener’in hiç mi suçu yok?" dedi.

Yarkadaş, "2 Mart depremin 1. ayında, 1 ay bile üzerinden geçmeden masayı terk etti. Masayı terk ettiğinde hangi vatandaş niye güvensin, niye Millet İttifakına oy versin, Kemal Beyin bunda günahı ne?" ifadelerini kullandı.

Barış Yarkadaş'ın açıklaması şöyle:

Herkes Kemal Bey'e faturayı kesiyor. Peki kardeşim senin elinde beş puan düşmüş. Öbüründe beş puan düşmüş parti. İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partisi beş puan oy arttırabilseydi, Ankara'da beş puan arttırabilseydi, Kemal Bey şu an cumhurbaşkanıydı. Yani ben şu haksızlığa da karşı çıkıyorum. Kemal Bey'i çarmıha gerdiniz. Tamam, güzel. Bütün suçluyu da Kemal Bey ilan ettiniz. Peki kardeşim, bu Meral Akşener'in hiç mi suçu yok?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar