Ali Babacan çok iddialı konuştu: Erdoğan bunu rüyasında bile göremez

Ali Babacan çok iddialı konuştu: Erdoğan bunu rüyasında bile göremez
DEVA Partisi genel başkanı Babacan, katıldığı canlı yayında gündemi değerlendirdi. Babacan, "Erdoğan enflasyonun tek haneye düştüğünü rüyasında bile göremez” dedi.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ilk kez KRT TV’de canlı yayına katıldı.

Programda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Babacan, “CHP’ye ve Sayın Kılıçdaroğlu’na destek veren basın kuruluşlarından, yorumculardan önemli bir kısım öyle bir söylem içine girdiler ki ‘Siz bu partileri niye yanınıza aldınız? Bunlarla işiniz neydi?’ gibi bir tutum almaya başladılar. Bunu ülkemiz açısından çok zararlı görüyorum.

Bir arada olma gayretini hiçe sayıp toplumda derinlerde olan, mahalleler arasındaki duvarların yeniden yükselmesiyle alakalı bir ortam oluşturdular. Bunun ülkemize bir faydası yok. Bu ayrışma toplumumuzda istenen bir ayrışma değil. Üniversite kampüslerine gidin; 18, 20, 25 yaşında gençlerimiz bir aradalar. Ayrılık yok. Ayrışma gayreti de yok. Apartmanda oturan komşulara bakıyorsunuz, ‘Bunun kimliği şu, komşun şöyleymiş’ demek doğru değil. Biz hep beraber Türkiye’yiz. Bu ülkeden asla umudumuzu kesmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Babacan konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“Enflasyon artacak, artmak zorunda. Mukadder bu. Çünkü Merkez Bankası para basmak zorunda. Şu andaki politikalarla Sayın Erdoğan, enflasyonun tek haneye düştüğünü rüyasında bile göremez”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar