CHP'li Ali Mahir Başarır'dan Akbelen'de çirkin hareket!

CHP'li Ali Mahir Başarır'dan Akbelen'de çirkin hareket!
Muğla'daki Akbelen Ormanı direnişine destek için bölgeye giden CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, kendisini protesto eden vatandaşa parmak sallayarak "Bağırma bana" dedi. Başarır'ın bu sözleri, doğa savunmasında olan vatandaşların büyük tepkisini çekti. Başarır, olayla ilgili bir açıklamada bulundu.

Günboyu Haber Merkezi

Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı'nda ağaç kıyımına karşı başlayan direniş devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyet ile bugün Akbelen'e geldi.

Bazı vatandaşlar, seçimler nedeniyle CHP'li milletvekillerine eleştiri yöneltti.

MAHMUT TANAL'DAN SONRA ALİ MAHİR BAŞARIR

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, doğa savunmasındaki bir vatandaşa parmak sallayarak "Bana bağırma" karşılığını verdi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal da bugün kendisini eleştiren vatandaşa karşı "Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik. AKP'nin ekmeğine yağ sürüyorsun, AKP'nin provokatörüsün." demişti.

"KEŞKE GİTMESEYDİNİZ"

Akbelen'den uzakta olmasına karşın yaşanan olaylarla ilgili takipte olan vatandaşlar ise CHP'li vekillerin bu yakışıksız tavırlarına karşı "Böyle davranacaksanız keşke oraya gitmeseydiniz." yorumları yapmaya başladı.

BAŞARIR'DAN AÇIKLAMA

Gelişme, sosyal medyada da gündem olunca Başarır'a tepkiler arttı. Cumhuriyet'ten Esma Yapıcı'ya konuşan Başarır, olayla ilgili açıklamada bulundu.

Başarır, kendisine yönelen tepkiler sonrasında şu ifadeleri kullandı:

"Benim bir suçum yok orada. İki teyze geldi, fotoğraf çekilmek istedi. Sonra tartışığımız o kişi geldi, siz buraya artistik fotoğraf çektirmeye mi geldiniz diye çıkıştı. Bağırmaya başladı. Yaptığınız ayıp dedim. Bağırmaya devam etti. Fotoğraf çekilmek isteyen teyzeye de bağırdılar. Sen milletvekilisin dinleyeceksin, dedi. Bak dinledim dedim, hakaret edemezsin dedim. Ben ne yaptım sana? Bağırma lafını aldılar bu noktaya getirdiler. Orada bir provokasyon var. Havuz medyası paylaşıyor görüntüleri, AKP'li troller paylaşıyor.

"NORMAL BİR İNSAN OLSA ÇILDIRIRDI"

Normal bir insan olsa çıldırırdı. Bana neler söyledi. 20 dakikalık bir diyalog. Sonunda bağırmayın noktasına geldim.

"O KİŞİ ARABAMIZI DA TEKMELEDİ"

Bize sarılan köylü kadınlara da saldırıyorlardı. Ben ağır muhalefet yaparım ama bir yurttaşla bugüne kadar aramda böyle bir şey olmadı. O kişi arabalarımızı da tekmeledi. Net bir provokasyon var. Şuna üzülüyorum, yöre halkı bir hak mücadelesi veriyor. Bu hanımefendiler beyefendiler Türkiye'nin başka yerlerinden gelip o insanların haklı mücadelesini sulandırıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar