CHP'den istifa eden vekillere ilişkin Erdoğan'dan flaş açıklama

CHP'den istifa eden vekillere ilişkin Erdoğan'dan flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'den istifa eden 3 milletvekiline ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP'ye sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Ayaklarına taş değse AK Parti'yi suçluyorlar" dedi.

Erdoğan'dan flaş istifa açıklaması

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Burada yaptığı konuşmada 3 milletvekilinin CHP'den istifasına değinen Erdoğan, "Şimdi partilerinde yaşanan istifalar dolayısıyla bizi hedef alıyorlar. Bugün kime sorsanız, Atatürk'ün CHP'si ile Kılıçdaroğlu'nun CHP'si arasında isim benzerliği dışında hiçbir bağın olmadığını size söyleyecekler. Ayaklarına taş değse AK Parti'yi suçlayan siyasi kurnazlıklarla bu gerçekliklerin önünü kapatamazlar" ifadelerini kullandı. 

"AYRILANLARI KAZANALIM" ÇAĞRISI

Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına da çağrı yaparak, "Şöyle veya böyle partimizden ayrılmış arkadaşlarımızı yeniden saflarımıza kazandıralım. Kaybetmeyeceğiz, yeniden kazanacağız. Büyük kongre sürecimizi bu bakımdan bir fırsat olarak görüyorum" ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar