İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan CHP'li Özgür Özel'e çok sert sözler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan CHP'li Özgür Özel'e çok sert sözler
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yönelik, "Özgür Özel’in cezai ehliyeti yoktur. Yani 46’dır" ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yönelik sosyal medya hesabından çok sert ifadeler kullandı.

Gazeteci Nedim Şener, Twitter hesabından "Mehmet Ali Çelebi ve iki milletvekilinin istifasını 'sarayın operasyonu' diye adlandıran ve linci başlatan Özür Özel'in açıklaması" diyerek bir video paylaştı.

Bu gönderi alıntılayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Nedim Şener çok güzel yakalamışsın. Ancak Özgür Özel’in cezai ehliyeti yoktur. Yani 46’dır" ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım:

858376ec-f563-4c88-80c5-2c9d26282be6.jpg

ÖZGÜR ÖZEL'DEN CEVAP

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözlerine yanıt verdi. Özel, Soylu'ya hodri meydan diyerek, "Birlikte psikiyatri muayenesine gidelim" çağrısında bulundu.

Özgür Özel'in Soylu hakkındaki paylaşımı şöyle:

"Hodri meydan
Birlikte psikiyatri muayenesine gidelim. Sonucu kamuoyuna açıklayalım. Sen FETÖ'nün kumpas operasyonlarına alkış tutmuş FETÖ'nün kanallarında şimdi kolkola olduklarını yerden yere vurmuş bir zavallısın! Azılı bir nefret suçu failisin hacir altına alınman gerekir!

Aman aman hadsiz Süleyman! Sakın bize bir daha hakaret etme sonra hakaret ettiklerinin yanında bitiyorsun el etek öpüyorsun! Allah göstermesin."

zel.png

 MADDE 46 NEDİR?

Türk Ceza Kanunu'nda Madde 46 - (Değişik madde: 18/05/1955 - 6569/1 md.) Fiili işlediği zaman şuurunun veya harekatının serbestisini tamamen kaldıracak surette akıl hastalığına duçar olan kimseye ceza verilemez.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar