CHP, VPN uygulaması çıkardı! Parolası dikkat çekti

CHP, VPN uygulaması çıkardı! Parolası dikkat çekti
CHP Gençlik Kolları, Beyoğlu'ndaki bombalı saldırının ardından, 'bant daraltma' uygulamasıyla kullanılmaz hale getirilen sosyal medya için "CHP VPN"i kurdu.

Son olarak İstiklal Caddesi''ndeki patlamanın ardından VPN konusu gündeme gelmişti. Bombalı saldırı sonrası "dezenformasyonu önlemek" maksadıyla ''bant daraltma'' politikasına başvurulmuş ve sosyal medya kullanılamaz hale getirilmişti. Halk yaklaşık olarak 10 saat boyunca VPN aracılığıyla sosyal medyaya giriş yapabilmişti.

PAROLA DİKKAT ÇEKTİ

Son olarak CHP Gençlik Kolları, sosyal medyanın bant daraltmasıyla kullanılmaz hale getirilmesinden sonra yeni uygulaması ‘CHP VPN’i duyurdu. CHP Gençlik Kolları’nın sitesinde kullanıma sunulan dosyanın parolası ‘iktidar’ olarak belirlendi. Söz konusu uygulama bir “openvpn” dosyası. Kullanmak için “openvpn connect” uygulamasının indirilip dosyanın uygulamaya tanıtılması gerekiyor.

 CHP VPN

İşletim sisteminize uygun uygulama marketinden, OpenVPN uygulamasını indir, CHP VPN butonuna tıklayarak, CHP VPN konfigürasyon dosyasını indir, CHP VPN konfigürasyon dosyasını, OpenVPN uygulaması ile aç, Parola: iktidar 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar